30 juli

Igår så gick först jag och Daniella till biblioteket och jag lånade massa böcker inklusive en fågelbok. Sen satte vi oss i näsviken. Spanade på fåglar, solade lite, jag la mig i bajs. Sen kom caroline också och då filade vi och matade fågeljävlar som inte ville ha bröd också. Sen skulle vi hem till Hanna för att kolla film men vi kollade aldrig nån haha. Vi gick ut och plockade körsbär och köpte mat på McDonalds för att sen som de socialt pinsamma varelser vi är äta den på nettos parkering. Vi tog också kort med den stackars statygubben både på dit och hemvägen. Jag och Daniella skulle baxa en cirkusskylt men de hade redan tagit ner de när vi kom... Nästa gång cirkusen är i stan då jävlar!

 


29 juli

Igår var jag först med Henrik aka GULDHINGSTEN (komma på bra smeknamn är det jag är bäst på). Kollade film och var ute. Sen träffade jag Sara och vi åt kebab, var på cg och hemma hos henne och hängde. HOW FABULOUS!


28 juli

Igår gick jag och Caroline och Daniella på bio. Och innan dess sprängde jag och dannie min ballong som jag döpt till boob. Det var kul. Filmen var väldigt bra också!


28 juli

Jag är hemma!!!!!! Senaste bilderna från telefonen. Älskar katter. Ätit mat sen jag kom hem. Det är i stort sett allt jag gjort.


21-26 juli

Under min senaste dagar i Halmstad har jag mest läst (läser på min sjunde bok just nu), druckit te och hostat. Igår var vi dock på fun city. Badade lite och solade. Väldigt spännande också att de blåste upp luftballonger precis vid min husvagn. Det kom publik och allt. Wow alltså.


19- 20 juli och östersjö

Torsdags så åt vi och gick runt på stan osv, tog inga bilder. Fredag däremot, då var vi hos Melanie och gjorde langos. Och åt dem såklart. Jag myste med katten och sen så gick vi ut på stan och gick runt. Befinner mig nu i Halmstad. Ligger i husvagnen med halsont och vill helst leta upp en kloak (för långt till havet) för att dränka mig så jag slipper smärtan. Hörs när jag kommer hem.


18 juli

Igår gick jag förbi Frej Larsson (dog/ dör fortfarande), åt pommes och munkar. Sen såg jag och mina Niggas with pride Kent. Sjukt jävla bra! Vi stod näst längst fram till vänster och såg asbra. Ljuset och scenen och allt var bland det bästa men inget slår att de avslutade med min favoritlåt. SÅ BRA.


17 juli

Igår cyklade vi till Långasjön och badade och hade picknick. Sen cyklade vi till Lovisa och hängde en stund innan jag och Daniella cyklade hem i mörkret. IKVÄLL SKA JAG SE KEEEENT!


16 juli och Caroline 16 år

IDAG FYLLDE MIN FINA VÄN CAROLINE ÅR SÅ GRATTANNNNN! Vi har haft en riktigt fin kväll. Började med mat på kinarestaurangen, sen mot Willys för att köpa tårta men istället blev det en jävla massa glass. Jag och Melanie delade på ett 28 pack kalas och jag har nog ätit 15 glassar. Sen cyklade vi till kollevik åt våra glassar och lite fika. Blåste bubblor, badade och delade ut presenter. Kvällen avslutades hos Melanie. GILLAR MINA KUMPIZAR VÄLDIGT MYCKET.

 


15 juli

Idag har jag.... Ätit tre tortillas. Doppat mitt hår i karamellfärg. Läst ett ufo gör entré. Kollat på 2 steg från Håkan. Och spelat star wars battlefront 2. Spelade tills jag förlorade och blev skitsur så nu ska jag läsa tills jag somnar.


14 juli

Vaknade hos Felicia, åt frukost och Kalle åt sin väldigt konstiga macka med bearnaisesås. Sen stan och jordgubbar, kycklingtallrik med Felicia, bio med Viktor, Amanda och Felicia. Det blev the amazing spider-man och andrew garfield är to die for. Sen gick vi till asarum för att chilla hos Felleman med Kalle. Lekte gangsters osv. THAT'S US.


13 juli

Igår åt jag tacos med viktorius och sen träffade jag Kalle och Felicia. Vi badade och cyklade med Håkan och åt på bryggan. Fin kväll.


11-12 juli

Igår: fick hem paket med bästa skivorna och 2 steg från Håkan samt massa böcker. Jag och Henrik åt mat och godis, och hängde vid havet och på studsmatta. Sen idag (eller egentligen igår) så var jag och mina Niggas with Pride och badade och sen spelade vi pingis/dansade och kollade massa gamla filmer och bilder. Jag, Melanie och Daniella fick sällskap av The Kooks på vägen hem. VÄLDIGT NICE DETTA.


10 olika sätt att åka longboard på.

Mer eller mindre failade av mig och Sarre för ett tag sedan. Vi tog våra brädor och gled lite på city gross nyasfalterade parkering. Det var asnice mannen.

 

 


6-8 juli

Bildlös fredag: med mina Niggas with Pride så hade vi uterums, husvagns, partytälts och havshäng. Vi spelade pingis, badade och kastade vattenballonger. Riktigt rolig kväll! Lördag även den bildlös: efter min broders kalas då jag åt minst 15 revbensspjäll så drog jag till Lovisa och kollade film och sen sov jag där. Igårkväll: badade för att sen vid halv tio få världens sockersug och cykla i ilfart från kollevik till Coop och köpa lösgodis. På vägen hem till Lovisa råkade jag cykla in i en buske. Fick rivmärken över hela kroppen. Sen gibbade vi Plants vs Zombies resten av kvällen.


Siesta 2012

Nej men herre min skapare! Jag har inte visat bilder från Siesta kom jag på. Tog alldeles för få men mobilen hade lite batteri mest hela tiden. Men här är några bilder iaf.
Godaste munken någonsin, jag och en gigantisk glass, the one and only gate Kalle och jobb.
Mina vindruvor hängde bra i tälttaket, vi hade organiserat kaos med alla våra grejer i tältet... Världsbra Deportees och väldigt bra Labyrint.
Festivalområdet vid Chili, min instagram bild kom upp på storbildsskärmen och oj så stolt jag var. Death Cab For Cutie och godaste pommes vid Gate office. 
Sen har jag inga mer bilder. Hela fredagen så var mobilen död så från Maskinen osv. har jag inga bilder. Längtar tillbaka som fan och taggar redan nästa år. Bästa hittils i år.

5 juli och björnstammen

Mötte upp mina homies, åt lite hallon och sånt. Köpte skosnören och gjorde mina skor snäppet coolare.
Tog tåget till Sölvesborg. Där köpte vi sallad, gjorde narr av fjortisar och p12or osv. Skaffade mig unibrow (det är den nya mustaschen), hängde med sälar. Sen satte vi oss typ 2 timmar innan det började och väntade. Taggade  var vi!
Vid halv tio började den svenska björnstammen! Vi stod längst fram till höger och väntan var värd det. Förutom att vi fick världens jobbigaste fjortisar som skrek att de var från SKAAAUNE hela tiden precis bakom oss så var det prima! Filmade lite av Svalkar vinden och man hör de hela tiden. Borde leta upp de jävlarna och visa videon så att de fattar hur fula och jobbiga de är. MEN DET VAR EN SÅ SÅ BRA DAG!

22 juni - 3 juli

Mobilappen har inte funkat men det här har hänt under ca två veckor.
Midsommar då jag hade blommor i håret och for fram och tillbaka och lyckades på något sätt träffa nästan alla mina kompisar på en och samma kväll. Sen mat, picked me some flowers till mor min och häng vid havet.
Jag och min bro, broes before hoes. Har cyklat lite haha, hängt vid havet och glidit runt på Albert (ja det är brädans namn).
Mer åkande, god kaka, Stina Mattssuuuun. Sen var jag på orienteringstävling och helt plötsligt stod det en häst bakom mig. Höll på att sätta min hamburgare i halsen.
Vi cyklade lite efter ett bad, mitt förföriska leende (le såhär och ni haffar massa bitches) och en fin solnedgång.
Detta var en god dag. Först fika på stan med mina lejon sen mys vid havet med massa gott och goda vänner. Sen åt jag pizza med familjen på min brors födelsedag. 10 ÅR GAMMAL NU MIN LILLA VICKIS. Sen bad med Lovvan_96.

RSS 2.0