kreativ, ja verkligen

Har skavsår på fingrarna, kramp i tummen och klippt mig i fingret men efter en timmes slit är den klar! FAN VA JAG ÄR NÖÖÖÖJD. Även om jag kanske justerar den lite (typ i ögat).. Bättre bild en annan dag!

 


en tjej utan liv men med många vindruvor

CHACHA BITCHESSSSSS
jag har vaniljmuffins med nutella frosting. ZMAZKENZ.
varför vet jag inte men det börjar alltid som första bilden. woho mat!! liksom. sen kommer jag på att den kan få medverka i bloggen. så jag är helt pling (i) och ba REKVISITA!!! och allt slutar som på sista bilden. komiskt att jag har en nutellamustasch lik hitlers. drömde att en i min klass var värsta gängledaren och var vääääldigt farlig. helt plötsligt smyger hans "föräldrar" fram och ba "alltså han är jättefarlig, han startade förintelsen!!" jag ba okej vi är snart 16 år gamla och förintelsen var under början av 40-talet. SEEMS LEGIT.
men tillbaka till koppkakan; varren god då? Mitt svar på denna ytterst svåra fråga är JA FORFAEN.
NÖTIG OCH CHOKLADIG PUSS TILL MINA YTTERST FÅ HÄNGIVNA LÄSARE!!! vet att ni gillar det.
hade förresten nutella i näsan när jag var och tvättade mig innan. ALLT FÖR ER ALLTSÅ!!
Sen hittade jag vindruvor. och ni ba APPLÅDER. är så jävla mallig att jag fick med mig själv på bild när jag skjuter en vindruva mot kameran.. HÄR SER NI MITT VACKRA BLÅMÄRKE. är väl medveten om min konstiga position tack. fick det efter att sprungit in i typ 5 armstöd i stadsteatern. det var lite av en *drrrr* effekt där. men om någon undrar så har jag slagits med en varg när jag var ute och sprang. "DET VAR EN TUFF STRID MEN JAG VISADE VARGEN VAR SKÅPET SKULLE STÅ! hans hud hänger på min vägg nu". sist min gästbloggare (har inga kompisar så vad ska man göra) puh. bli inte för exalterade nu men puh är nybliven singel! nej okej han har aldrig haft ett haff. men han söker en snygg kvinna som gillar för små västar i röd färg och som hatar att pussas då han inte äger någon mun. han gillar både exotiska kvinnor och vissa katter så tveka inte att kontakta honom!

har jag nämnt att jag gillar byxor?

Mitt favoritplagg är och kommer alltid vara byxor helst jeans. Kjolar och klänningar funkar men de åker ju upp när man cyklar???!?!? Har hur som helst köpt nya byxor, beställt nya jeans och pimpat shorts i helgen.

 


d.a.n.c.e.

vad jag och mina kompizar faktiskt gör när vi är. MEN ROLIGT ÄR DET SÅ VAD SKA MAN GÖRA??

hej jag gillar barr och citronfjärilar

mongoliden säger hej. GISSA VILT PÅ VILKEN LINJE JAG SKA VÄLJA PÅ GYMNASIET!!!!!! tycker jag är i mitt sanna element på dessa bilder.
sitter och lyssnar på håkan som en chef. (ja man kan klicka där)
känner mig jävligt stilig även om jag blundade lite. ser snäppet coolare ut nu, erkänn bara.
plugget herself var ju extra fin på dessa bilder. bokslukarn och linslusen. nej fyfaan. erkänn bara att ni älskar när jag är ful.
och här och nu är jag "normal" igen. om man kan kalla det så.

/darth vader/

hallao ka's darth vader's in tha hooooouse
jag ba skooooja. det var darth majvicous
hej jag kan gå like a sir och se ut som en fisk på land.
mer fjortis-/försökervarasexigminer. CAUSE THAT'S WHAT A MOTHERFUCKING MONSTER DO. sista bilden är tyvärr serious shit. smile to the woooorld. HAHA NEJ. måste visa ju visa mina vampyrtänder hallå elle. nej men seriöst har två vampyrtänder. ni kan få se dom en annan dag :):):):):):)

/fruktanssvärt roligt/

när man måste pausa videon för att man skrattar så mycket. DÅ ÄR DET ROLIGT.

/skrivbordsstolen/

ja stolarna är mina bitches. jag är deras pimp.
idag fick jag nog. min skrivbordsstol är förfärlig. min moders däremot är otroligt skön och bra för ryggen lix. (tror det hjälper med tanke på att jag typ ligger delvis på stolen och delvis på golvet. därför tog jag saken i egna händer och baxade den. det blev lite kaos för min mammas sjätte sinne att ha koll på allt jag gör utan att ens vara i närheten (trodde helt allvarligt att hon hade ögon i nacken när jag var liten) och kom in i arbetsrummet när jag satte igång min plan. lekte lite med pennor osv. tills hon gick. tack vare en liten vattenolycka i badrummet kunde jag bära den satans stolen uppför trappan och in på mitt rum. min pappa som satt i rummet bredvid märkte ingenting. antar att han är van.. väntar på att mamma ska vråla på mig när hon märker att den är borta men hittils går det bra. jag tror inte att det är så mycket stölder av skrivbordsstolar. ärligt talat. de är tunga och klumpiga. dunkade stolen i väggarna hela tiden. så nu sitter jag här i min zzzZZZovoutfit i den sköna stolen.  min tröja luktar som pappa. konstigt. men kan totally föreställa mig honom gå runt i den här hemma. väldigt tight. lovar att han dansade till denna låten med. ja mycket troligt. enda logiska förklaringen. gav jag er en bild av en lång 40-åring i en tröja storlek S nu? PERFEKT.

/fjortisminen - såååå 2009/

här går jag genom mitt hus. tydligen ser man inte när man har mössan över ögonen. jag snubblade.
såhär gör man den så kallade moderna fjortisminen. puta. och le. ful som satan... And I was like, just because you smile it doesn't make it okay to be a duckface. BITCH PLEAAASE.
denna är inte riktigt lika effektiv som den som fanns på min tid, handen med pistolen eller vad det var. min tid, ugh gammaaaal. för om det tar en liten stund för bilden att tas eller om man ska ta flera bilder så ser sista bilden ganska förfärlig ut. och man får värk i kinderna.
sen finns det dom som gör den med en tvist. fjortisminen tillsammans med not bad. så de ser typ fula och lite småsura ut samtidigt. HELT SJUKT FUL.
vill peta ut deras ögon. med mitt fula finger. ser ut som en korv kommer mot en.
själv kör man på pennor på bilderna. jättefin. verkligen. men kan få mustasch och se ut som en valross. att se ut som en valross funkar även med pommes. TIPZZZ. nej men man kan stoppa upp dom i näsan också men det är inte särskilt hygieniskt eller hur?

/020312-030312/

att ligga på ett tak i vårsolen det är rätt bra. särskilt med feliciorna och kallux.
att sitta och skrika åt amnesia och vara ute och gå mitt i natten är jävligt kul.
att vakna upp vid sju och vänta flera timmar på att alla andra ska vakna - inte lika kul.

RSS 2.0