Den enda personen som tagit upp min tankekraft

Fler bilder på mig och ni jublar (förhoppningsvis). Jag är inte så fruktanssvärt blek förresten.
OCH JAG LYSSNAR PÅ MASKINEN FÖR JAG ÄR JÄVLIGT COOL.

tee, tröja, t-shirt, tisha, linne

NYINFÖRSKAFFAT. Äntligen lite nytt på överdelsfronten. Två av tröjorna är från herravdelningen förresten. Sköna som satan. Bästa oversize tröjorna hittas på fel sida av butiken.

för mina mest hängivna fans

TJA ALLA MINA FANS. Nej men då jag knappt har några läsare men dom som läsar är hängivna så har jag gjort en vacker bild som stämmer in på er status. I love Maja heter den alltså. TA DEN OCH HA DEN SOM BAKGRUNDSBILD, RAMA IN DEN, HA DEN PÅ ER STATUS, TWITTRA OM DEN. Nej men hoppas ni gillar min bild!!!!!!!

LIVET ÄR EN FEST SÅ VAD VÄNTAR VI PÅ

Jaha, då var det lördag. Ikväll blir det utgång! FEST PÅ DONKEN. Man lever bara en gång och det är idag! Jag ska ha dipp till mina pommes (citat Saerbaer "ikväll blir det all in"), ta egobilder på toaletten som sedan ska ut på instagram med taggarna fiesta, pardey och drunk, dricka cola light (för jag är farlig som fan) och sno en jävla massa sugrör eftersom jag är jättegalen. Är även väldigt festlig med ballonger och singoalla cheesecake (mycket goda kan jag meddela).
Frågan är ju hur finklädd man ska vara. Väljer mellan fyra alternativ. Lutar åt simglasögonen. Klassiker som alltid uppskattas!
¨
ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄKTSMÄN. Förstår inte hur jag ens har vänner. Orkar inte med mina moves.

vitt är en så fluffig och vacker färg

Hängde upp ett lakan bakom mig, fram med fjärrutlösaren och mina seriösa miner. Så här ser jag ut när jag inte sitter framför en webcam och gör fula grimaser med nutella i ansiktet. Har klippt av mig 3 cm av håret och färgat också.

friendzone-låten och lite hästporr

Den här låten har gett mig många skratt de senaste 24 timmarna. Vill att ni ska lyssna på texten och kolla på dansarna. Lägg märke att hon sjunger om att de är kära men den heter min vän. Friendzone låten kallas den numera för.
om ni inte gillade låten så har jag hästporr att erbjuda. och ja jag undrar också varför de filmar och lägger upp på youtube. men frågan är vad det är för fel på de 25 miljoner människor (inklusive mig) som kollar på detta?

uppdaterat och nytt

För första gången på 2012 har jag tagit kameran knäppt bilder och redigerat. Det är april. Skitdåligt av mig. Fast det är rätt kul det här ändå. Hoppas ni inte blir besvikna när mina seriösa inlägg kommer. Kommer nog blogga oftare nu även om alla inlägg inte är flipp.
Shorts har blivit pimpade under den senaste veckan. Tagit ett par timmar men jävligt värt.
Detta och två par byxor och en tröja är allt jag köpt i klädväg 2012. Får fylla på garderoben snart.

RSS 2.0