/gammal go musik/

Idag äter jag fruktsallad.
Och låtar som electric avenue, big city life och homecoming spelas. ännu mer gamla godingar.
det här med att digga till musik är rätt fult. finast är man till kanye. som är en av de mest geniala män som finns.
lyckan när man hittar ett glas mjölk som stått framför en i typ tio minuter men man har inte sett det. knas hihihihi.
och just nu spelas johnny cash så skulle inte bli förvånad om in pappa snart springer in i rummet dansade och skriker "åååh det här en klassiker, the ring of fiiiire, the ring of fireeee". tycker om min papi♥

/sånt som gör en glad/

En jävligt bäst tjej.
felicianokrach.blogg.se finns hon på. Älska mobilinlägg som inte kan länka <3333333


/instagram, tumblr och twitter/

jag har tumblr.
jag har twitter: majalingerud
jag har instagram: majalingerud
FÖLJ MIG.

/alla addar gangsta_majz_eminem_ dvd på lunar!!! xD/

det här med att se G ut är en sån här dold talang jag har. en hoodie och en mössa och lite coola poser och man kan tro att jag tillhör ett kriminellt gäng.

/det här med 09 mynt/

utedag i skolan därav underställ..................
jag samlar ju som sagt på 09 mynt. och ovanför ser (förutom en enorm hand med prinskorvar som fingrar) ni hur glad jag blir när någon snäll kompis (typ linnea, stina, sara, felicias och willys) ger mig ett vackert mynt. TACK! sen till höger ser ni hur otroligt ledsen jag blir när någon råkar betala med ett 09 mynt. det skär i hjärtat.
sen skulle jag göra en fin bild där mina ögon var pengar ni vet typ såhär. jo det gick ju bra. sen när pengarna väl inte ramlade ner så insåg jag att jag såg ut som en asiat med runda glasögon i en tintin film.

/2009 goda tider alltså naaaat/

jo detta föreställer då vilka miner jag haft på bilder under åren. sexan - det här med peacetecken och glad min. jävligt hype på den tiden. fortfarande ett säkert kort. sjuan - AW MAJ GAAAWD fjowwtiwzz tiden! åttan - pluta som sautan nu maja! nian - insåg att en annan vinkel skulle framhäva min ansisktstruktur.
ANNAN GAMMAL GODING MAN LYSSNADE PÅ FÖR VÄLDIGT MÅNGA ÅR SEN:
och så sjöng man alltid med: Notera att jag är en swagger, jag är en fuckin' bouzz, jag flyger högt som en albatraouss

/24.01.12/

Idag så har jag spelat amerikansk fotboll, hällt mjölk över mig själv, sprungit och powerwalkat 1,1 mil, bakat cupcakes och keekat lite hemmagjord thaimat! LIVET ÄR SÅ HÄRLIGT.


/pissed like Pauly D/

Fick hem två av skalen jag beställt. Det fina med superman var lite litet så jag tryckte lite för hårt och ja.. Det knäcktes! Är AAAAASFÖRBANNAD på mig själv som gör detta absolut direkt efter jag fått det. FANFANFAN som thåström skulle sagt.


/fysse plugg dvd/

yo yo yo g's! majler in the haaauuuuus!
det här är min kompanion ikväll. vi ska läsa elektricitet, fysse är väldigt exalterad inför kvällen.
men det är inte jag. 
jag känner såhär.
men jag säger hej så hemskt mycket hej till alla där ute som är fria. hoppas ni gillar min sliskiga blick!

/det var goda tider/

kommer ni ihåg när man lyssnade på ken ring? och särskilt denna? fasen vad bra den är, ska nog ta upp den igen. ska leta upp mina spotify listor osv. från sexan och sjuan, typ 3-4 år sen. hade sån konstig musiksmak då. oftast. exemplet här ovan var ju fantastiskt bra.

/det bästa av mina mobilbilder #1/

image descriptionimage description
ayyy I am a pirate!
image descriptionimage description
AWWW MAAAJ GAAWD beautiful!!!!
image description
HAHAHAHAH så jävla blåst
image descriptionimage description
Äter potatis! TAR BILDER PÅ ALLT I MITT LIV, FÖR BLOGGEN ONLY!

/äter bananer dvd/

sköt dig nyss med en banan (oooh mannen så sjuuuuuk) OCH JAG VET ATT MAN KAN TOLKA DETTA LITE HEJVILT MEN JAG SKUTER FOLK MED EN BANAN. INGET ANNAT.
denna var väldigt, VÄLDIGT jobbig att göra, så nu får ni tycka om den. ja fiifäen.

/dagens ungdom/

kolla den videon! dagens wtf!
först den här bananen och sen så är det den jobbiga tjejen som skriker.. sen helt plötsligt så rullar de i snö och sen så duschar de när de äter banan, i kalsongerna!!!!! nej men tjejen som filmar var ju mer exalterad än vad jag var. jag satt här helt hahaha herregud förfan vad gör dem, så kommer hon och tar det till nästa nivå. jo men det här var kul. riktigt jävla kaaaaaaaaaaaaaos dock.
TÄNKTE LÄGGA IN DEN ABSOLUT BÄSTA KENTLÅTEN DU NÅGONSIN KOMMER HÖRA OCH SOM DU KOMMER GILLA OM DU HAR NÅGORLUNDA BRA MUSIKSMAK. och om du inte gillar den så får du hålla käften för jag bryr mig inte om "justin bieber är bättre".
"Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö"

Like a boss

amandas fina inlägg

kul att det ser ut som om mitt underhår är brunt. men bitches please, jag hakar inte på hårtrender från 2006 lixxxx.

 


/varför jag inte videobloggar/

SHUULULULU KIIINGS, MAJIZZZ HÄR! har ett par anledningar till varför ni inte fått se mig på video.
anledning/ argument: jag pratar som om jag svalt en anka och försöker hosta upp den. nej men allvarligt talat ni ska bara höra min bonne dialekt. uttalar bord som biord och korv som kåv. fast säger som tur väl inte är göka till gurka. TACK GODE GUD FÖR DET. sen så skulle det bara kännas löjligt att prata med min dator när den filmar. min och dattes konversationer är endast mellan oss. (love yoooou dattis!!!!)
ännu en anledning: ALLA jävla startbilder visar ens hemskaste sida. gör man en min under hela videon så är den startbilden. always. eller när man blinkar eller blundar. såhär gissar jag att mina startbilder skulle sett ut.
(kameran fångar alltid mina bästa sidor ur de bästa vinklarna)
anledning: sen är jag rätt konstig, störd och lite läskig också.
SNURRA MIN JOOOORD IGEEEEEN
hörs snart kompizar.

/en idé bara/

godaste sorten everrrrrrr
som ALLA vet så är min favoritdryck mjölk. min enda last är att jag får kalciumöverdoser varje dag. men jag borde ju inte vara ensam om detta drickandet. så alla kalvar där ute! vi borde bilda en armé!!!! ni ska veta att ni inte är ensamma. det är okej att inte vilja ha coca cola. att gå upp mitt i natten för att dricka ett glas av det vita guldet. det är okej att känna skillnaden mellan lätt och mellan. arla och milko. ekologisk och vanlig.
VISA VAD NI GÅR FÖR NU.
(rätt tragiskt om jag är den enda som känner att allt ovan stämmer in på mig till 140 % (*ba dum tss*))

/jaha det säger du/

jag tittar på dig när du sover (sov gott)
och återigen är jag på den konstiga delen av youtube... tar mig alltid hit på något sätt.
först trodde jag detta handlade om typ jehovas på finska. jag menar hur kan man inte tro det med tanke på sekttexten i början? sen gjorde jag en viiiiild gissning och gissade på att lakupiippu betyder "lakritspipa". ja det var ju en rätt stor chansning. jag kollade i google translate och det var rätt! tror jag.
jo men tjo tjena sov gott inatt:

/det är bara kaos med youtube/

för det första: denna donkenreklamen? what's up with that? de borde ju själva insett vad de där gråa grejerna ser ut som. Fast förstår inte vad de ska föreställa så vem vet? det kanske är meningen..? jag menar det fick ju min attention. good thinking das donk! nu är jag ju typ:
och
och lite
denna sköna killen: jag tycker iaf han är rätt frän. han gillar brudar, rock n roll, hårdrock och "krigsbilar". som riktiga hårda killar gör. sen är han en hejare på engelska också. översätter folköl till peoplebeer. fnizzar så hela datorn som ligger på magen hoppar galet. PEOPLEBEER HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Rimma kan han också : "söker dig, fru till mig" EN SÅN KANONKILLE, THE ONE!!!
ja här har vi en stark kvinna som kissar på sig och skriker som kråkorna i astrid lindgren filmer.
här skrattar en liten kille precis som mini-grinchen. hans skratt överträffar mitt fnizz med hestlängder.
den här llaman gillar inte killen. jag wuzz lajk : LQL (laughing quite loudly) när det roliga började vid 1:40.

/2011 jajajajajaja/

Har inte så många bilder från vissa månader. och vissa bilder har verklgen inte med texten att göra. de bara togs den månaden hehe.
Januari: åkte på skidresa, började skolan igen, ärligt talat så var allt piss och jag hatade skolan.
Februari: allt blev bättre, åkte på skidresa igen och kommer helt seriöst inte ihåg någonting.
Mars: spelade ninjaspel hos mig med daniellus och isabel, var på konfaläger. kommer inte ihåg nånting från denna månaden heller, VAD FAN HAR HÄNT MED MITT MINNE?
April: lärde känna stinus och amandus och var med dom första gången, kommer ihåg att det var riktigt kul! konfirmerade mig.
Maj: fyllde år och fick typ 3000 kronor som jag spenderade upp på en månad. spenderade födelsedagen med stina och amanda och den var bra tills jag blev typ magsjuk på kvällen. Var i Göteborg. Sista dagen i maj spenderades i kollevik med isa och dannie. badade för första gången och trodde att "den här sommaren ska jag bada mycket". det var snarare tvärtom...
Juni: hade en kul kväll med klassen då vi först åt pizza, sen kollade på film och sen bad (inte för att jag badade men jag stod och fotade alla badande så jag kunde få lite bilder att kolla på under sena nätter). haha NEJ men efter skolavslutningen åkte jag på husbils semester i två veckor. när jag kom hem började jag vara med linnea.
var med linnea i stort sett varje dag. även ellinor, stina, oskar och alla vad det var. östersjö också, riktigt kul! hade en riktigt kul månad med linnea, alla grejer vi gjorde. ÅRETS BÄSTA MÅNAD.
Augusti: fortsatte vara med linnea, vädret blev sjukt mycket sämre, hittade min favoritplats (bilden) och började skolan igen. brukar annars längta till skolan för att få rutiner igen men ville verkligen inte tillbaka denna gången. gick på håkan konsert den 4 augusti. UNDERBART JAG ÄLSKAR HÅKAN HELLSTRÖM. Ja och någon gång under sommaren lärde jag mig skejta efter att ha hittat min pappas bräda från det gamla goa åttiotalet. lärde mig åka på den och ville döööögärna ha en longboard. ska införskaffas i vår.
(här ska det vara en bild, men dom har jag fipplat bort, fml så jävla mycket, fml.)
September: tror det var i september då vi firade stina. åt thaimat och kröp i albins trädgård för att sen gömma oss i hans tvättstuga och våldgästa killarna i klassen. skrattade så jag fick ont i magen när vi låg i buskarna. gick i skolan. gick på stan efter och det slutade oftast med att vi satt på willys och snackade. riktigt chill. tror det var i början av september när jag drog till stockholm och sprang tjejmilen. efter lite druvsocker så sprang jag. förstår inte hur jag klarade det. så otränad jag var. kom i mål så sjukt lycklig och stolt att jag lipade. haha sån tönt.
Oktober: jag började vara mer och mer med felicia då jag märkte att hon är den kompisen jag alltid kommit bäst överens med och hur roligt vi alltid har när vi är. har precis samma humor. ganska dålig om jag får säga det själv.
(ingen bild överhuvudtaget vad fan??)
November: alltså vad gjorde jag egentligen i november? inga bilder, kommer inte ihåg något speciellt datum heller? eller jo gjorde väl saker men tog inga bilder eller skrev om det i bloggen. eller insåg ens att jag gjorde det i november.
December: julen och jag hade inga julkänslor vad jag än gjorde. flippade sönder på min blogg, flummmmmmmm. var ännu mer med felicia. åkte till malmö. firade nyår med hos my med my (haha otippat), felicia, felicia (två felicior, jag skrev inte fel), alice, mollie, oskar, david och kallux. riktigt kul! fick iphone (så jävla glad) och åt mikrade skumtomtar samt drack en jädra massa julmust. den är slut nu.
Har ändå haft ett sjukt bra år eftersom det bara blir bättre och bättre. har mått hur dåligt som helst men också varit världens lyckligaste. nått botten, varit uppe i toppen. har börjat lyssna på mycket ny musik, intensiv lyssnat på håkan hellström, börjat lyssna på kent, broder daniel, billie the vision and the dancers, bon iver, anna ternheim och en jädra massa mer. kan ju helt klart säga att detta var ett musikår. har lärt mig åka skateboard. läs åka inte göra heelflip 360 fnizzzelifnizzfnizz! har gjort mycket nytt ändå. det kan bara bli bättre. har inga nyårslöften, men lite planerat inför året har jag. jag SKA åka till peace and love. hur mycket jag än behöver tjata på mamma så SKA jag dit för jag vill det så gärna. jag ska köpa en longboard. och jag ska förbättra min tjejmilentid. sen vill man ju alltid bli mer spontan och ta chanser och blablabla men det ska jag med. om det skulle vara så att jorden faktiskt gå under så ska 2012 bli sjukt bra. det blir vad jag gör det till.

RSS 2.0