/unicef/

Barn-och-notkram

Notkram-575

fotograf: UNICEF

"Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas.

I jul kan du publicera årets viktigaste bloggpost. En bloggpost som ger fler barn chans att överleva och utvecklas. Då gör du nämligen inte bara fler uppmärksamma på att barn dör i onödan utan du ser även till att re:member skänker sex påsar nötkräm. Nötkrämen skickas till de barn som behöver det mest. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att få ihop så många påsar nötkräm som det bara är möjligt."

publicera denna på din blogg och unicef hjälper barn i afrika med 6 påsar nötkräm (inte såndär asgod för typ 2 kronor på coop då) HELT gratis! klicka här.

btw julklappstips: det här är jättebra till en farmor, mormor, förälder osv. som du vill köpa någonting till men inte samma vanliga blomma och whiskey eller så är de såna, jag vill inte ha massa skit som skräpar hemma: köp poliovaccin, vätskeersättning, pennor eller något annat i unicefs gåvoshop.har du mycket pengar kan du till och med köpa en bil. grejerna du köper går till barn som behöver det och du får ett kort att ge till han/hon som fått julklappen som bevis för gåvan. gav det till farmor för något år sedan. väldigt uppskattat faktiskt.

HÄÄÄÄÄR ÄR GÅVOSHOPEN OM NI VILL TITTA ELLER KÖPA ELLER VAD SOM HELST.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Msn/ mail: (bara jag kan se den)

Har du en blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0